Tavallisten ihmisten kuntosali

Olemme sinua varten Kauppakeskus Veskassa

Terveytesi on sinulle varmasti tärkeää, ehkä tärkeämpää kuin mikään muu asia elämässäsi. Ja mikäli sinulle se ei ole tärkein asia elämässäsi, et ehkä ole menettänyt terveyttäsi, vielä. Kaikki, ihan kaikki asiat elämässä tarvitsee huolenpitoa. Kukat tarvitsevat kastelua ja koneet tarvitsevat öljyämistä, jotta kone pysyy liikkeessä. Ihminen tarvitsee ruokaa elääkseen ja ihminen tarvitsee huoltoa pysyäkseen elinvoimaisena. Olet todella onnekas, että olet nyt lukemassa tätä tekstiä.

Tämä teksti auttaa sinua tekemään päätöksen siitä, että antamalla ammattilaisten auttaa sinua, voit itse keskittyä siihen missä sinä olet paras. Kaikki eivät ole niin fiksuja kuin sinä, mutta sinä voitkin olla järkevämpi. Kun keskityt siihen missä sinä olet paras, sinun ei tarvitse koskaan haikailla yksittäisten eurojen perään. Silti tai oikestaan juuri siksi sinä voitkin tienata enemmän rahaa, sinusta voi tulla entistä viisaampi ja onnellisempi. Et haaskaa kallisarvoista aikaasi siihen, että opettelet itse kantapään kautta kuntosaliharjoittelun. Ne jotka opettelevat sen kantapään kautta, tuhlaavat pitkällä aikavälillä uskomattoman paljon kallisarvoista aikaansa ja rahaa.

Sinulle on varmasti tärkeää viettää aikaa sinulle rakkaiden asioiden parissa. Perheen kanssa, ystävien kanssa, rakkaiden harrastusten parissa jne. Haluat varmasti myös, että olisit näissä tilanteissa mahdollisimman hyvässä kunnossa, jolloin saat näistä kaikista irti huomattavasti paremmin. Pystyt olemaan kaikiltaosin elinvoimaisempi kun huollat tärkeintä asiaa sinusta, omaa hyvinvointiasi. Jos olet fiksu, otat tarjoamamme avun vastaan.

KYLLÄ, HALUAN VOIDA HYVIN JA LIITYN JÄSENEKSI!

Me olemme käyneet pitkään kouluja siksi, että saamme auttaa sinua voimaan hyvin. Jokainen ihminen on yksilö ja jokaisella ihmisellä on omat tavoitteensa. Nämä yksilölliset tavoitteet pystytään huomioimaan vain silloin kun saat itse kertoa ne yksilöllisesti ja ne otetaan yksilöllisesti. Meillä on siihen vankka osaaminen, koska olemme Vocatumilla auttaneet lähes 10,000 yksilöllistä ihmistä tavoittelemaan omaa unelmaansa. Vaikka määrä on suuri, täytyy rehellisesti sanoa, että silti Vocatum ei ole tarkoitettu kaikille. Meidän asiakkuudet on tarkoitettu ihmisille, jotka arvostavat henkilökohtaista palvelua, siistiä -ja rauhallista treeniympäristöä, huippulaadukkaita laitteita, laajoja aukioloaikoja sekä isoja ilmaisia parkkipaikkoja. He ovat fiksuja, järkeviä ja kohteliaita ihmisiä. Mikäli sinusta tuntuu, että sinäkin olet sellainen, otat jäsenyyden Vocatumilla ja otat vastuun omasta hyvinvoinnista meidän tukemana.

Kuntosalijäsenyys aloitetaan siten, että varaamme ajan henkilökohtaiselle valmentajallesi. Ensimmäisellä tapaamisella kartoitetaan kuntosi nykytila, joka antaa erinomaiset mahdollisuudet rakentaa hyvä suunnitelma henkilökohtaisen kuntosi kehitykselle. Samalla kerralla keskustelemme mitkä ovat tavoitteesi ja kehitysalueesi. Sen jälkeen on aika lähteä lepäämään ja valmistautumaan erilliselle ohjelman läpikäynti tapaamiseen. Ja hoitamaan arjen muita askareita. Toisella tapaamisella henkilökohtainen valmentajasi opettaa sinulle miten tavoitteidesi mukaiset kuntosaliohjelman liikeet tehdään. Sen jälkeen voit turvallisesti aloittaa itsenäisen treenaamisen. Silloinkaan sinun ei tarvitse olla kuitenkaan yksin. Me valmentajat olemme lähes poikkeuksetta paikalla maanantaista torstaihin klo 8-20 välisen ajan. Vastaanottoa pidämme auki klo 10-18 välisenä aikana, jolloin pääset aina paikan päälle tutustumaan ja tervehtimään meitä.

Meille tärkein asia on se, että sinä pystyt parantamaan omaa hyvinvointiasi. Olemme ainoa kuntosaliketju Suomessa, jossa saat näin perusteellisen palvelun itselle ilman, että maksat suuria summia personal trainerista. Siksi ihmiset saavat yleensä parhaat tulokset kuntosaliharjoittelusta Vocatumilla.

Me olemme

Benjamin

Benjamin valmentaa määrätietoisella otteella ja suhtautuu asiakkaiden tavoitteisiin suurella intohimolla. Benjamin on pelannut jääkiekkoa a-juniori tasolle asti ja tietää varmasti miten tavoitteet saavutetaan varmiiten. Hän pystyy saamaan hankalankin asian näyttämään erittäin selkeältä ja yksinkertaiselta

 

Pauliina

Pauliina tuo fysioterapeutin ammattitaidolla erittäin vahvaa osaamista fysiologiasta. Hän pystyy löytämään keinot kaikenlaisten vaivojen selättämiseen ja kuntouttamiseen. Pauliinan kuuntelemisen taidot ovat täysin poikkeukselliset ja hän etsii aidosti ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

 

Saara

Saara on rento torniolainen lapin ihminen. Hän paneutuu asiakkaiden tarpeisiin perusteellisesti, eikä jätä tarvittaessaan kysymättä lisävinkkejä kollegoiltaan, jotta saa tehtyä asiakkaille ohjelmat parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Jyrki

Jyrki suhtautuu asioihin todella positiivisesti ja hänen innostunut aito asenteensa tarttuu ympärillä oleviin ihmisiin.

 

HINNASTO

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys (kuukauden irtisanomisaika)
49 € / kuukausi

Vuoden määräaikainen jäsenyys
42 € / kuukausi

Liittymismaksu (kertaluonteinen)
40 €

Mywellness avain
20 €

Vocatum Pirkkala

Saapastie 2, kauppakeskus Veska 2 krs.
33950 PIRKKALA
P. 075 328 5523

Ajankohtaista

Terveytesi on sinulle varmasti tärkeää, ehkä tärkeämpää kuin mikään muu asia elämässäsi. Ja mikäli sinulle se ei ole tärkein asia...

Lue lisää »Katso kaikki

AAA Korkein luotto luokitus