Tavallisten ihmisten kuntosali

Ehkä paras mahdollinen isäinpäivälahja!

Auta isääsi harjoittelemaan heti oikeaoppisesti kuntosalilla ja hanki kunnon lahja suositulle Vocatumille!

Nyt saat kaksi ensimmäistä jäsenkuukautta puoleen hintaan, kun liityt jäseneksi Vocatumin kuntosalille 16.10.2023 mennessä. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti!

Lisäksi saat heti alkuun 3 tuntia personal trainerin palveluita, joista ei tarvitse erikseen maksaa. Personal trainerin tuntihinta on keskimäärin Suomessa 83 €, joten Vocatumin jäsenyydellä säästät heti jopa 249 €!

Personal trainer auttaa sinut alkuun kuntosaliharjoittelussa ja varmistaa, että treenaat turvallisesti ja tehokkaasti. Personal trainerin avulla voit myös saavuttaa tavoitteesi nopeammin.

Vocatumilla on laaja valikoima laitteita ja kuntosalitunteja, joten löydät varmasti itsellesi sopivan harjoitusohjelman. Vocatumilla on myös asiantunteva henkilökunta, joka auttaa sinua pääsemään alkuun.

Liity mukaan jo tänään!

Hyödynnä liikuntaedut!

Kun maksat jäsenyyden ensimmäisen kuukauden verkossa, voit maksaa tulevat kuukaudet alla olevilla liikuntaeduilla. Kysy myös muita mahdollisia liikuntaetuja!

Voit maksaa jäsenyytesi myös E-laskulla ja toimipisteillämme käyvät maksuvälineinä Visa Electron-, Visa Debit-, Mastercard- ja Visa-kortit.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai varata ilmaisen tutustumiskäynnin kuntosalille? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse jokin näistä