Tavallisten ihmisten kuntosali

Kuntosali Oulu

Haaveiletko paremmasta kunnosta ja olotilasta? Etsitkö kuntosalia Oulusta, jossa tiedät mitä tehdä, säilytät motivaation ja saat tuloksia?

Siinä tapauksessa Vocatumin kuntosali Oulussa, loistavien kulkuyhteyksien varrella Kynsilehdossa on paras vaihtoehto sinulle!

Vocatum on tavallisten ihmisten kuntosali, jossa harjoittelet oikeaoppisesti ammattilaisen ohjauksen avulla.

Saat alkukartoituksen, jonka pohjalta teemme sinulle kuntosaliohjelman ja autamme sinua tekemään treeniliikkeet oikein.

Saat uuden kuntosaliohjelman säännöllisesti sekä jatkuvan personal trainerin tuen.

Ja tämä kaikki sisältyy jäsenhintaan!

Kuntosali Oulu hinta

Vaihtoehtoina on 3 erilaista jäsenyyttä. Valitse sinulle sopivin ja liity jäseneksi helposti suoraan netissä.
Suosittu

Vocatum Sitoutuja

46 €
/ kk
+ Aloitusmaksu 49 €
(Huom! Aloitusmaksu netistä 
ostettaessa 39 €)
 • Kuntosalit käytettävissä ma-su klo 5-23
 • 1 vuoden määräaikainen sopimus

Vocatum Jousto

54 €
/ kk
+ Aloitusmaksu 49 €
(Huom! Aloitusmaksu netistä 
ostettaessa 39 €)
 • Kuntosalit käytettävissä ma-su klo 5-23
 • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, 1 kuukauden irtisanomisaika

Vocatum Päiväkävijä

45 €
/ kk
+ Aloitusmaksu 49 €
(Huom! Aloitusmaksu netistä 
ostettaessa 39 €)
 • Kuntosalit käytettävissä ma-pe klo 10-15
 • 1 kuukauden irtisanomisaika

Laita hyvinvointisi etusijalle, liity Vocatum Oulun kuntosalin jäseneksi

 • Kärsitkö niska-hartiaseudun tai alaselän vaivoista?
 • Haluaisitko pudottaa painoa, kiinteyttää kroppaa?
 • Haluaisitko kasvattaa lihasvoimaa tai lihasmassaa?
 • Kärsitkö kohonneesta verenpaineesta, heikentyneestä yleiskunnosta, kadonneesta arkivireydestä?
 • Onko rytmi elämästä hukassa, mielenterveydessä haasteita, sosiaaliset suhteet kadoksissa?

Muun muassa tällaisten ongelmien parissa ihmiset painivat ennen kuin tulevat jäseniksi Oulun kuntosalillemme. Yhteiskunta ohjaa meitä paljon lääkärien auktoriteettien kuuntelemiseen ja oireita korjataan usein lääkkeillä tai leikkauksilla.

Samalla meillä on kuitenkin vähän unohtunut, että voimme itse vaikuttaa hyvinvointiimme joka päivä. Voimme joka päivä valita, käytämmekö aikamme puhelimen tai television tuijottamiseen, juommeko alkoholia tai syömmekö pikaruokaa, annammeko menneiden, ehkä negatiivisten liikuntakokemusten vaikuttaa nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.

Kunto menee kahteen suuntaan: parempaan tai huonompaan. Sinä voit tässä hetkessä päättää, kumpaan suuntaan sinun kuntosi menee tästä eteenpäin.

Voit tehdä paremman valinnan jo tänään ja liittyä Oulun kuntosalimme jäseneksi!

Parempi kunto, parempi mieli!

Elämän pituuteen emme pysty vaikuttamaan, mutta laatuun voimme.

Liity jäseneksi nyt!

Liittyminen on helppoa ja nopeaa – tee se verkkokaupassamme. Saat samalla alennusta aloitusmaksusta.

Tule tutustumaan!

Haluaisitko ensin tutustua kuntosaliimme ja palveluumme ilmaiseksi? Tule treenaamaan ja keskustelemaan lisää ilmaiselle tutustumiskäynnille.

Aloita kuntoilu helposti ja turvallisesti

Kuntosali, joka tekee treenaamisesta elämäntavan

Treenaamisessa vaikeinta on aloitus sekä jatkaminen alun innostuksen jälkeen. On tutkittu, että ihminen jaksaa treenata kuherruskuukausimaisesti 3 kuukautta. Sen jälkeen innostus hiipuu ja treenaus usein loppuu.

Me Vocatumilla olemme kiinnittäneet tähän erityistä huomiota ja tarjoamme sinulle kuntosalijäsenyyden, joka tekee treenaamisesta sinulle elämäntavan nopeammin kuin huomaatkaan.

Meillä aloittaminen on helppoa. Voit ostaa jäsenyyden verkkokaupasta tai tulla tutustumaan ohjatulle, ilmaiselle käynnille, jossa pääset vähän treenaamaan ja näkemään, mitä meillä on tarjota.

Lisäksi meillä personal trainer sisältyy aina jäsenyyshintaan. Saat alkukartoituksen, sen pohjalta laaditun kuntosaliohjelman, opastuksen laitteiden käyttöön ja treeniohjelman tekemiseen sekä 3 kuukauden välein tapaamisen personal trainerin kanssa, jossa tarkistetaan ja muovataan ohjelmaa.

Kuntosalilla treenaaminen parantaa elämääsi kokonaisvaltaisesti

Luonnollinen lihasmassa alkaa heikentymään 25-vuotiaana. Sen seurauksena aineenvaihdunta heikentyy ja ellei lihasmassaa kehitä treenaamalla, huonot seuraukset alkavat näkyä kokonaisvaltaisesti.

Lihasvoiman kasvattaminen auttaa ihan arjessa jaksamiseen kauppakassien kantamisesta lasten nostamiseen. Kun treenaat niska-hartiaseutua, vältyt jumeilta ja pysyt työkykyisenä esimerkiksi näyttöpäätetyössä. Liikunta tuottaa endorfiineja, ns. mielihyvähormoneja, jotka vähentävät stressiä ja parantavat mielenterveyttä. Kuntosaliharjoittelussa pitää keskittyä tekemiseen, mikä auttaa selkeyttämään ajatuksia. Treeniaika on myös pois esimerkiksi puhelimen selailusta.

Monet asiakkaistamme ovat esimerkiksi voineet poistaa itsensä leikkausjonosta, koska ovat saaneet meillä apua vaivoihin.

Kun valitset tänään panostaa omaan hyvinvointiisi ja tulet jäseneksi Vocatum Oulun kuntosalille, saat samalla sujuvamman arjen, paremman unenlaadun, paremman aineenvaihdunnan ja paremman elämänlaadun!

Miksi Vocatumin kuntosali Oulussa?

Tavallisten ihmisten kuntosali

Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Meillä on miellyttävä ja kannustava ilmapiiri. Henkilökunta on paikalla arkisin aamusta iltaan. Kuntosalilla on laajat aukioloajat. Katso asiakkaidemme kokemuksia meistä.

Personal trainer sisältyy hintaan

Saat alkukartoituksen, sen pohjalta laaditun kuntosaliohjelman, opastuksen laitteiden käyttöön ja treeniohjelman tekemiseen sekä 3 kuukauden välein tapaamisen personal trainerin kanssa, jossa tarkistetaan ja muovataan ohjelmaa.

Kuntoilua ammattilaisen ohjauksessa

Kuntosaliharjoittelu muuttuu mielekkääksi, kun tiedät, mitä sinun tulee tehdä kuntosalilla oman hyvinvointisi eteen. Säännöllisesti päivittyvät kuntosaliohjelmat lisäävät motivaatiota harjoittelurytmin ylläpitämiseen.

Älyavain ja mobiilisovellus

Älyavaimen avulla avaat kuntosalin oven, valitset päivän treeniohjelman ja seuraat harjoitusohjelmaasi johdonmukaisesti. Mobiilisovelluksesta seuraat treenien etenemistä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Huippuluokan kuntosali

Avara, laadukas ja siisti kuntosali erittäin laadukkailla, premium-luokan välineillä.

Pitkäkestoinen asiakkuus

Meillä asiakkaat viihtyvät jäseninä pitkään, koska kuntoilussa on järkeä, sitä seurataan ja muovataan jatkuvasti.

Vocatum kokemuksia

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi tämän videon.
Vocatum Oulu

Oulun kuntosalin personal trainerit

Vocatum henkilöstö.

Katri Vähämaa

Kuntosalivastaava, kuntosaliohjaaja, liikuntaneuvoja, personal trainer
Vocatum henkilöstö.

Krista Ruotsalainen

Liikunnanohjaaja AMK, personal trainer
Vocatum henkilöstö.

Emmi Pakanen

Kuntosaliohjaaja, personal trainer
Vocatum henkilöstö.

Ronja Alasaarela

Liikuntaneuvoja, personal trainer

Parempi kunto, parempi mieli!

Et ole koskaan liian vanha aloittamaan kuntoilua. Eräällä yli 70-vuotiaalla kunto parani puolessa vuodessa jopa 50 %!

Liity jäseneksi nyt!

Liittyminen on helppoa ja nopeaa – tee se verkkokaupassamme. Saat samalla alennusta aloitusmaksusta.

Tule tutustumaan!

Haluaisitko ensin tutustua kuntosaliimme ja palveluumme ilmaiseksi? Tule treenaamaan ja keskustelemaan lisää ilmaiselle tutustumiskäynnille.
Tavallisten ihmisten kuntosali

Mikä on Vocatum?

Vocatum on kuntosali tavallisille ihmisille. Tarjoamme rauhallisen ja siistin treeniympäristön laadukkailla laitteilla ja laajoilla aukioloajoilla.

Personal trainer -palvelu sisältyy jäsenyyshintaan. Teemme alkukartoituksen (alkuhaastattelu, kehonkoostumusmittaus, aerobinen kuntotesti), minkä pohjalta teemme treeniohjelman. Ohjelma käydään erillisellä tapaamisella läpi, jolloin opit oikeat treenitekniikat alusta alkaen. Sinulla on 3 kuukauden välein personal trainerin kanssa seurantatapaaminen, jossa voidaan päivittää treeniohjelmaa, tehdä uusi ohjelma yms. Tässä välissä kaikki vapaat PT:t ovat käytettävissä, eli voit kysyä ohjeita, korjata liikkeitä jne.

Aloitusmaksuun sisältyy älyavain, josta tiedot siirtyvät MyWellness-mobiilisovellukseen. Sovelluksessa näkyvät treenitiedot, aerobisen kunnon tiedot, kehonkoostumustiedot ja voit halutessasi lisätä sinne muita tietoja, kuten verenpainetiedot. Sen avulla pystyt seuraamaan treeniesi kehitystä ja myös personal trainerit näkevät, miten olet treenannut.

Hyvinvointipalvelut

Kattavat hyvinvointipalvelut jäsenillemme Oulussa

Vocatum ei ole pelkkä kuntosali. Tarjoamme jäsentemme käyttöön kattavan paketin myös muita hyvinvointia tukevia palveluita. Voit kysyä tarvittaessa lisää henkilökunnaltamme.

Usein kysytyt kysymykset – Kuntosali Oulu

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai varata ilmaisen tutustumiskäynnin kuntosalille? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse jokin näistä