Tavallisten ihmisten kuntosali

Kuntosali Pirkkala

Premium sarjan kuntosalivälineiden ja siistin treeniympäristön lisäksi personal trainer kuuluu hintaan.

Saat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman ja opetamme tekemään liikkeet oikein.

Kun tiedät mitä tehdä kuntosalilla, kuntosaliharjoittelulla voi olla hämmästyttävät vaikutukset Sinulle.

Täällä Sinut kohdataan henkilökohtaisesti ja juuri sellaisena kuin olet.

Kun haluat saavuttaa kehitystä terveydessä ja  säilyttää motivaation aloituksen jälkeenkin, olet oikean kuntosalin nettisivulla.

Tämä on tavallisten ihmisten kuntosali.

Toimiiko tämä Sinulle? Kokeile, ei pitkää sitoutumista.

VOCATUM PIRKKALA LAAJENEE!

Kuntosali Pirkkala hinta

Vaihtoehtoina on 3 erilaista jäsenyyttä. Valitse sinulle sopivin ja liity jäseneksi helposti suoraan netissä, saat sitten jatko-ohjeet sähköpostiin.
Suosittu

Vocatum Sitoutuja

46 €
/ kk
+ Aloitusmaksu 49 €
(Huom! Aloitusmaksu netistä 
ostettaessa 39 €)
 • Kuntosalit käytettävissä ma-su klo 5-23
 • 1 vuoden määräaikainen sopimus

Vocatum Jousto

54 €
/ kk
+ Aloitusmaksu 49 €
(Huom! Aloitusmaksu netistä 
ostettaessa 39 €)
 • Kuntosalit käytettävissä ma-su klo 5-23
 • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, 1 kuukauden irtisanomisaika

Vocatum Päiväkävijä

45 €
/ kk
+ Aloitusmaksu 49 €
(Huom! Aloitusmaksu netistä 
ostettaessa 39 €)
 • Kuntosalit käytettävissä ma-pe klo 10-15
 • 1 kuukauden irtisanomisaika

Vocatum kuntosali Pirkkala laajenee – uutta tilaa jopa 30 %

Asiakaskapasiteettimme on ollut täynnä ja nyt meillä on mahtavia ja odotettuja uutisia! Voimme jälleen ottaa uusia jäseniä, sillä laajennamme kuntosalia Pirkkalassa.

Laajennustyöt ovat jo käynnissä ja uusi kuntosali avataan arviolta 10.6.2024. Työt vaikuttavat jonkin verran treeniympäristöön, joten toivomme kärsivällisyyttä ja pahoittelemme remontista aiheutuvia häiriöitä.
 
Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta treeniolosuhteet olisivat hyvät koko remontin ajan. Uutta ja parempaa on tulossa!

Mitä kuntosalin laajennus tuo tullessaan?

 • 30 % suurempi sali, jossa on runsaasti tilaa treenata.
 • Monipuolinen valikoima uusia laitteita ja varusteita, joiden avulla voit treenata entistä ja monipuolisemmin. Erityisesti toiminnalliseen treeniin on kaavailtu paljon toivottuja välineitä ja tilaa!
 • Enemmän luonnonvaloa ja ilmavuutta.
 • Päivitetty, kehittyneempi palvelukonsepti.

Liity tyytyväisten ihmisten joukkoon Pirkkalan kuntosalimme jäseneksi jo tänään!

Laita hyvinvointisi etusijalle, liity Vocatum Pirkkalan kuntosalin jäseneksi

 • Kärsitkö niska-hartiaseudun tai alaselän vaivoista?
 • Haluaisitko pudottaa painoa tai polttaa rasvaa ja kiinteytyä?
 • Haluaisitko kasvattaa lihasvoimaa tai lihasmassaa?
 • Kärsitkö kohonneesta verenpaineesta, heikentyneestä yleiskunnosta, kadonneesta arkivireydestä?
 • Onko rytmi elämästä hukassa, mielenterveydessä haasteita, sosiaaliset suhteet kadoksissa?

Muun muassa tällaisten ongelmien parissa ihmiset painivat ennen kuin tulevat jäseniksi Pirkkalan kuntosalillemme. Yhteiskunta ohjaa meitä paljon lääkärien auktoriteettien kuuntelemiseen ja oireita korjataan usein lääkkeillä tai leikkauksilla.

Samalla meillä voi helposti unohtua, että voimme itse vaikuttaa hyvinvointiimme joka päivä. Joka päivä voimme valita, käytämmekö aikamme puhelimen tai television tuijottamiseen, juommeko alkoholia tai syömmekö pikaruokaa, annammeko menneiden, ehkä negatiivisten liikuntakokemusten vaikuttaa nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.

Kunto menee kahteen suuntaan: parempaan tai huonompaan. Sinä voit tässä hetkessä päättää, kumpaan suuntaan sinun kuntosi menee tästä eteenpäin.

Voit tehdä paremman valinnan jo tänään ja liittyä Pirkkalan kuntosalimme jäseneksi!

Parempi kunto, parempi mieli!

Elämän pituuteen emme välttämättä pysty vaikuttamaan, mutta laatuun voimme.

Liity jäseneksi nyt!

Liittyminen on helppoa ja nopeaa – tee se verkkokaupassamme. Saat samalla alennusta aloitusmaksusta.

Tule tutustumaan!

Haluaisitko ensin tutustua kuntosaliimme ja palveluumme ilmaiseksi? Tule kokeilemaan ja keskustelemaan lisää ilmaiselle tutustumiskäynnille.

Aloita kuntoilu helposti ja turvallisesti

Tämän takia Vocatumin kuntosalilla ihmiset harjoittelevat 3,6 kertaa tavanomaista pidempään

Kuntosaliharjoittelussa vaikeinta on aloitus ja pelko siitä, että osaanko harjoitella kuntosalilla oikein ja katsooko kaikki, että "mitä tuokin täällä tekee".

Voi olla, että tässä on viimeinkin kuntosali, joka tappaa kaikki pelkosi, joita olet ehkä tuntenut kuntosaleja kohtaan.

Ilman ammattilaisen ohjausta ja tukea, ihmisen motivaatio kuntosaliharjoittelua kohtaan tuhoutuu tutkitusti jo 3 kuukauden jälkeen aloituksesta. Tunnemme tämän salaisen ajanjakson tasannevaiheen, ehkä jopa paremmin kuin kukaan maailmassa.

Vocatumin ainutlaatuisen ja hämmästyttävän fiksun menetelmän vuoksi ihmiset harjoittelevat Pirkkalan kuntosalilla todistetusti jopa 3,6 kertaa tavanomaista pidempään.

Kun tulet Pirkkalan kuntosalin jäseneksi, voi hyvinkin olla, että tiedät ensimmäistä kertaa elämässä mitä ja miten harjoitella kuntosalilla ja se jopa tuntuu yllättävän helpolta.

Saatat jopa ajatella, että "miksi en aikaisemmin ole löytänyt tätä kuntosalia Pirkkalasta". Mutta ei hätää, näin toteaa moni asiakkaistamme ja heitä on jo paljon. Parempi nyt kuin myöhemmin.

Vocatumilla aloittaminen on helppoa. Voit ostaa jäsenyyden verkkokaupasta tai tulla tutustumaan ohjatulle tutustumiskäynnille, jossa pääset kokeilemaan tätä todistetusti toimivaa kuntosalia jopa täysin ilmaiseksi.

Pirkkalan kuntosalillamme personal trainer sisältyy jäsenhintaan. Teemme asiakkaillemme alkukartoituksen, että osaamme laatia käyttäjälle juuri sopivan kuntosaliohjelman.

Kuntosaliohjelma käydään läpi erillisellä tapaamisella, joka takaa sen, että tiedät taatusti miten tehdä liikkeet oikein. Varaamme Sinua varten noin 3 tuntia personal trainereidemme aikaa, jotta pääset taatusti liikkeelle oikealla tavalla.

Personal trainer palvelun hinta on Suomessa keskimäärin noin 85 €/tunti. Kuvittele jos joutuisit maksamaan näistä arvokkaista mittauksista ja tapaamisista erikseen.

Hinta nousisi heti helposti satoihin euroihin + kuntosalimaksut päälle ja siltikään et välttämättä olisi varma, että osaatko jatkaa omatoimista harjoittelua.

Vocatumilla harjoittelua on motivoivaa jatkaa, koska alun jälkeen Sinulle kuuluu jäsenhintaan a) vapaiden personal trainereiden tuki tarvittaessa, b) personal trainerin tapaamiset 3 kk välein ja c) seurantatestit 6 kk välein. Sinun ei siis tarvitse arpoa, että mihin suuntaan kuntosi kehittyy.

Hintaan kuuluvien personal trainer palveluiden arvo vuodessa on noin 1,000 €. Aika paljon rahaa.

Mutta kuinka paljon olisit valmis maksamaan jos tietäisit, että et koskaan joutuisi kärsimään tuskastuttavista kivuista tai jatkuvasta epävarmuudesta, että onko hyvinvointisi kanssa menossa oikeaan suuntaan?

Kuntosalilla treenaaminen parantaa elämääsi kokonaisvaltaisesti

Luonnollinen lihasmassan kehitys hiipuu jo 25-vuoden iässä. Sen seurauksena aineenvaihdunta heikentyy ja ellei lihasmassaa kehitä harjoittelemalla kuntosalilla oikein, huonot seuraukset alkavat näkyä kokonaisvaltaisesti. Kuvittele kuinka tärkeä kokonaisvaltainen terveys on Sinulle.

Lihasvoiman kasvattaminen auttaa arjessa jaksamiseen kauppakassien kantamisesta lasten nostamiseen, portaiden kävelemisessä sekä muiden arkisten asioiden hoitamiseen.

Kun treenaat niska-hartiaseutua, vältyt jumeilta ja pysyt työkykyisenä esimerkiksi näyttöpäätetyössä. Liikunta tuottaa endorfiineja, ns. mielihyvähormoneja, jotka vähentävät stressiä ja parantavat mielenterveyttä. Kuntosaliharjoittelussa pitää keskittyä tekemiseen, mikä auttaa selkeyttämään ajatuksia. Treeniaika on myös pois esimerkiksi puhelimen selailusta.

Monet asiakkaistamme ovat esimerkiksi voineet poistaa itsensä leikkausjonosta, koska ovat saaneet meillä apua vaivoihin.

Kun valitset tänään panostaa omaan hyvinvointiisi ja tulet jäseneksi Vocatum Pirkkalan kuntosalille, saat samalla sujuvamman arjen, paremman unenlaadun, paremman aineenvaihdunnan ja paremman elämänlaadun!

Miksi Vocatumin kuntosali Pirkkalassa ja Tampereella?

Tavallisten ihmisten kuntosali

Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Meillä on miellyttävä ja kannustava ilmapiiri. Henkilökunta on paikalla arkisin aamusta iltaan. Kuntosalilla on laajat aukioloajat. Katso asiakkaidemme kokemuksia meistä.

Personal trainer sisältyy hintaan

Saat alkukartoituksen, sen pohjalta laaditun kuntosaliohjelman, opastuksen laitteiden käyttöön ja treeniohjelman tekemiseen sekä 3 kuukauden välein tapaamisen personal trainerin kanssa, jossa tarkistetaan ja muovataan ohjelmaa.

Kuntoilua ammattilaisen ohjauksessa

Kuntosaliharjoittelu muuttuu mielekkääksi, kun tiedät, mitä sinun tulee tehdä kuntosalilla oman hyvinvointisi eteen. Säännöllisesti päivittyvät kuntosaliohjelmat lisäävät motivaatiota harjoittelurytmin ylläpitämiseen.

Älyavain ja mobiilisovellus

Älyavaimen avulla avaat kuntosalin oven, valitset päivän treeniohjelman ja seuraat harjoitusohjelmaasi johdonmukaisesti.. Mobiilisovelluksesta seuraat treenien etenemistä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Huippuluokan kuntosali

Avara, laadukas ja siisti kuntosali erittäin laadukkailla, premium-luokan välineillä.

Pitkäkestoinen asiakkuus

Meillä asiakkaat viihtyvät jäseninä pitkään, koska kuntosaliharjoittelussa on todistetusti järkeä, sitä seurataan ja muovataan jatkuvasti.

Vocatum kokemuksia

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi tämän videon.
Vocatum Pirkkala

Pirkkalan kuntosalin personal trainerit

Parempi kunto, parempi mieli!

Et ole koskaan liian vanha aloittamaan kuntoilua. Eräällä yli 70-vuotiaalla kunto parani puolessa vuodessa jopa 50 %!

Liity jäseneksi nyt!

Liittyminen on helppoa ja nopeaa – tee se verkkokaupassamme. Saat samalla alennusta aloitusmaksusta.

Tule tutustumaan!

Haluaisitko ensin tutustua kuntosaliimme ja palveluumme ilmaiseksi? Tule treenaamaan ja keskustelemaan lisää ilmaiselle tutustumiskäynnille.
Tavallisten ihmisten kuntosali

Mikä on Vocatum?

Vocatum on kuntosali tavallisille ihmisille. Tarjoamme rauhallisen ja siistin treeniympäristön laadukkailla laitteilla ja laajoilla aukioloajoilla.

Personal trainer -palvelu sisältyy jäsenyyshintaan. Teemme alkukartoituksen (alkuhaastattelu, kehonkoostumusmittaus, aerobinen kuntotesti), minkä pohjalta teemme treeniohjelman. Ohjelma käydään erillisellä tapaamisella läpi, jolloin opit oikeat treenitekniikat alusta alkaen. Sinulla on 3 kuukauden välein personal trainerin kanssa seurantatapaaminen, jossa voidaan päivittää treeniohjelmaa, tehdä uusi ohjelma yms. Tässä välissä kaikki vapaat PT:t ovat käytettävissä, eli voit kysyä ohjeita, korjata liikkeitä jne.

Aloitusmaksuun sisältyy älyavain, josta tiedot siirtyvät MyWellness-mobiilisovellukseen. Sovelluksessa näkyvät treenitiedot, aerobisen kunnon tiedot, kehonkoostumustiedot ja voit halutessasi lisätä sinne muita tietoja, kuten verenpainetiedot. Sen avulla pystyt seuraamaan treeniesi kehitystä ja myös personal trainerit näkevät, miten olet treenannut.

Muut hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalvelut jäsenillemme Pirkkalassa

Vocatum ei ole pelkkä kuntosali. Tarjoamme jäsentemme käyttöön myös muita hyvinvointia tukevia palveluita. Kysy lisää henkilökunnalta!

Usein kysytyt kysymykset – Kuntosali Pirkkala

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai varata ilmaisen tutustumiskäynnin kuntosalille? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse jokin näistä