Vocatum kuntosalit.
artikkelit

Näin valitset personal trainerin oikein

Näin valitset personal trainerin oikein

Kuntosaliharjoittelu on loistava tapa parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Se voi auttaa painonpudotuksessa, lihasmassan kasvatuksessa, kestävyyden parantamisessa ja stressin vähentämisessä.

Jos olet aloittamassa kuntosaliharjoittelua tai haluat parantaa tuloksiasi, personal trainer on tärkeä vaihtoehto. Personal trainer voi auttaa sinua luomaan turvallisen ja tehokkaan harjoitusohjelman, opettaa oikeat tekniikat ja motivoida sinua jatkamaan harjoittelua.

Mitä hyötyä personal trainerista on?

 • Turvallisuus: Personal trainer voi auttaa sinua oppimaan oikeat tekniikat, joilla voit välttää loukkaantumisia.
 • Tehokkuus: Personal trainer voi räätälöidä harjoitusohjelmasi yksilöllisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.
 • Motivaatio: Personal trainer voi auttaa sinua pysymään motivoituneena ja saavuttamaan tavoitteesi.

Mitä riskejä on, jos ei ota personal traineria?

 • Loukkaantumiset: Väärin tehdyt harjoitukset voivat johtaa loukkaantumisiin.
 • Tehottomuus: Ilman henkilökohtaista ohjausta on vaikea löytää itselle sopiva, tehokas ja turvallinen harjoitusohjelma.
 • Motivaation puute: Voi olla vaikeaa pysyä motivoituneena ilman ulkopuolista tukea.

Kuinka valita personal trainer?

Kun valitset personal trainerin, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat seikat:

 • Ammattitaito ja kokemus: Tarkista, että personal trainerillasi tai vähintäänkin yrityksellä, jolla personal trainer työskentelee, on asianmukainen koulutus ja sertifikaatit.
 • Henkilökemian merkitys: On tärkeää, että tulet toimeen personal trainerisi kanssa ja että hän ymmärtää tarpeitasi ja tavoitteitasi.
 • Hinta: Personal trainerin palvelut voivat maksaa jonkin verran, joten on hyvä vertailla hintoja ennen päätöksen tekemistä. Keskimäärin personal trainereiden tuntihinta on Suomessa 83 €/tunti.

Miksi kuntosalin siisteys on tärkeää?

Kuntosalin siisteys on ensiarvoisen tärkeässä roolissa viihtyisään treenaamiseen. Siisti kuntosali on hygieeninen ja turvallinen, ja se lisää motivaatiota harjoitteluun.

Kuntosalin siisteydestä huolehtiminen on kaikkien käyttäjien vastuulla. On tärkeää siivota jälkensä laitteiden käytön jälkeen ja ilmoittaa kuntosalin henkilökunnalle, jos laitteissa on vikoja tai puutteita.

Loppu yhteenveto

Personal trainerin valitseminen on tärkeä päätös, joka voi auttaa sinua saavuttamaan kuntosaliharjoittelun tavoitteesi. Kun otat huomioon yllä olevat seikat, löydät varmasti juuri sinulle sopivan personal trainerin.

Lisää vinkkejä personal trainerin valintaan:

 • Lue personal trainerin arvostelut
 • Pyydä suosituksia ystäviltä tai perheeltäsi
 • Tee tutustumiskäynti kuntosalille

Hae personal traineria Vocatumilta

Vocatumin avulla löydät laajan valikoiman personal trainereita Oulusta, Kempeleestä ja Pirkkalasta. Voit hakea personal traineria paikkakunnan, kokemuksen tai hinnan perusteella.

Kun löydät kiinnostavan personal trainerin, voit varata tutustumiskäynnin. Tutustumiskäynnillä voit keskustella personal trainerin kanssa tavoitteistasi ja siitä, miten hän voi auttaa sinua saavuttamaan ne.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai varata ilmaisen tutustumiskäynnin kuntosalille? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse jokin näistä