personal trainer
artikkelit

Personal trainer – Treenaa edullisesti ammattilaisen kanssa

Personal trainerin palkkaamisesta haaveilee moni, mutta palvelun hinta saattaa lykätä tai jättää haaveet kokonaan toteuttamatta. Mitä jos kertoisimme, että voit saada oman PT:n ainoastaan salijäsenyyden hinnalla, ilman muita kustannuksia?

Liian hyvää ollakseen totta? Ei meillä! Tässä artikkelissa kerromme, miten voit saada oman PT:n edullisesti ja treenata tavoitteellisesti ilman pelkoa motivaation laskusta.

Mikä on personal trainer?

Personal trainer eli PT on ammattilainen, joka auttaa yksilöitä saavuttamaan heidän kunto- ja hyvinvointitavoitteensa tarjoamalla yksilöllistä valmennusta. Personal trainer laatii räätälöidyn harjoitusohjelman, joka on suunniteltu asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi hän ohjaa asiakasta oikeaoppisessa liikkeiden suorituksessa ja tarjoaa jatkuvaa tukea sekä motivaatiota. PT:n avulla asiakkaat voivat saavuttaa tavoitteensa tehokkaammin ja turvallisemmin kuin yksin treenatessaan.

Kuntosali Oulu, Pirkkala, Tampere, Kempele.

Mitä personal trainer tekee?

Personal trainerin työtehtävät sisältävät asiakkaiden tavoitteiden kartoittamisen, yksilöllisten harjoitusohjelmien laatimisen, oikeiden suoritustekniikoiden opettamisen sekä jatkuvan palautteen antamisen.

Lisäksi PT voi auttaa ravitsemusneuvonnassa ja elämäntapamuutoksissa. He varmistavat, että asiakkaat treenaavat turvallisesti ja tehokkaasti, sekä pitävät motivaatiota yllä koko valmennusprosessin ajan. Personal trainerin asiantuntemus ja tuki voivat merkittävästi parantaa asiakkaiden terveys- ja kuntotuloksia.

Personal trainer tukee tavoitteellista harjoittelua, turvallista ja oikeaoppista treenaamista ja huolehtii siitä, että kehitystä tapahtuu. Vaikka PT keskittyykin usein yksilövalmennuksiin, monet voivat tarjota myös ryhmä- ja verkkovalmennuksia.

Personal trainer hinta – Paljonko se oikeasti maksaa?

Personal trainerin palveluiden hinnat vaihtelevat suuresti, mutta palvelun hinta on Suomessa keskimäärin noin 85 €/tunti. Pitkät valmennuspaketit voivat maksaa useita satoja tai jopa tuhansia euroja vuodessa, riippuen valmennuksen tiheydestä ja kestosta.

Suomessa PT:n kuukausihinta vaihtelee yleisesti 180-200 euron välillä. Tämä hinta kattaa usein yhden tai kaksi tapaamista viikossa, sekä räätälöidyn saliohjelman – riippuen valmentajan kokemuksesta ja palvelun sisällöstä​​​​. Tämä tarkoittaa, että vuositasolla henkilökohtaisen personal trainerin palvelut voivat maksaa 2 160 – 2 400 euroa.

Vocatumilla PT kuuluu salijäsenyyden hintaan, eli maksat henkilökohtaisesti valmennuksesta halvimmillaan 591 euroa vuodessa. Valitset itse paketeistamme sinulle sopivimman jäsenyyden, joiden hintahaarukka on 45-54 euroa kuukaudessa.

Kun liityt Vocatumin jäseneksi, varaamme sinulle 3 tuntia aikaa personal trainerin kanssa. Saat alkukartoituksen perusteella sinulle räätälöidyn kuntosaliohjelman, minkä jälkeen jatkossa jäsenyyteesi kuuluu:

  • vapaiden personal trainereiden tuki tarvittaessa
  • personal trainerin tapaamiset 3 kk välein
  • seurantatestit 6 kk välein

Hintaan kuuluvien personal trainer palveluiden arvo vuodessa on noin 1,000 € – aika paljon rahaa.

Vocatum kuntosalit.

Personal trainer Tampere ja Pirkkala

Vocatum on kuntosali tavallisille ihmisille. Tarjoamme rauhallisen ja siistin treeniympäristön laadukkailla laitteilla ja laajoilla aukioloajoilla Tampereella, Pirkkalassa. Asiakaskapasiteettimme on ollut täynnä ja siksi olemme laajentaneet kuntosaliamme Pirkkalassa.

Laajennuksen myötä meillä on tarjota sinulle:

  • 30 % suurempi sali, jossa on runsaasti tilaa treenata.
  • Monipuolinen valikoima uusia laitteita ja varusteita, joiden avulla voit treenata entistä ja monipuolisemmin. Erityisesti toiminnalliseen treeniin on kaavailtu paljon toivottuja välineitä ja tilaa!
  • Enemmän luonnonvaloa ja ilmavuutta.
  • Päivitetty, kehittyneempi palvelukonsepti.
  • Laadukkaat ja edulliset PT-palvelut osana jäsenyyttäsi!

Kun tiedät mitä teet kuntosalilla ja osaat harjoitella oikein, kuntosaliharjoittelulla voi olla hämmästyttävät terveydelliset ja psykologiset vaikutukset sinulle.

Personal trainer Oulu

Jos etsit yksilöllistä valmennusta Oulusta, Vocatumin Oulun kuntosali loistavien kulkuyhteyksien varrella Kynsilehdossa on paras (ja edullisin) vaihtoehto sinulle!

Oulun salillamme työskentelee tällä hetkellä neljä personal traineria, valmiina tekemään harjoittelustasi tehokkaampaa ja pitämään motivaatiotasi yllä myös aloittamisen jälkeen. Kuten kaikilla saleillamme, myös Oulussa saat salijäsenyyden ja PT:n tuen hintaan 45-54 euroa kuukaudessa.

Personal trainer Kempele

Kuntosaliharjoittelu muuttuu mielekkääksi, kun tiedät, mitä sinun tulee tehdä kuntosalilla oman hyvinvointisi eteen. Säännöllisesti päivittyvät kuntosaliohjelmat lisäävät motivaatiota harjoittelurytmin ylläpitämiseen.

Tarjoamme laadukasta kuntosaliharjoittelua yksilöllisesti myös Kempeleessä.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai varata ilmaisen tutustumiskäynnin kuntosalille? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse jokin näistä