Kuntosali Oulu, Pirkkala, Tampere, Kempele.
artikkelit

Tehokas kuntosaliohjelma aloittelijoille

Kuntosaliohjelma aloittelijoille – Helppo tapa aloittaa treenaaminen

Tehokas kuntosaliohjelma aloittelijalle etsinnässä? Vocatum on juuri sitä varten! Tarjoamme aloittelijoille helpon ja motivoivan tavan aloittaa kuntosaliharjoittelu laadukkaan kuntosaliohjelman kanssa.

Kuntosalimme ovat siistejä ja tarjoavat korkeatasoisia välineitä, joiden avulla voit saavuttaa tavoitteesi nopeammin kuin tavallisesti.

Vocatum uskoo henkilökohtaiseen ohjaukseen, ja juuri tämä erottaa meidät muista kuntosaleista.

Ammattitaitoiset personal trainerimme laativat sinulle yksilöllisen kuntosaliohjelman, jossa otetaan huomioon tavoitteesi, liikuntataustasi ja mahdolliset rajoitteesi.

Ei ole väliä, oletko täysin aloittelija kuntosaliharjoittelussa vai oletko kenties kokeillut sitä aiemminkin – me autamme sinua kehittymään.

Tehokas kuntosaliohjelma juuri sinulle

Kun aloitat harjoittelun Vocatumilla, voit olla varma siitä, että saat tehokkaan kuntosaliohjelman, joka on suunniteltu juuri sinulle.

Personal trainerimme ohjaavat sinua harjoittelussa ja auttavat sinua oppimaan oikean tekniikan eri liikkeissä. Tämä ei ainoastaan vähennä loukkaantumisriskiäsi, vaan mahdollistaa myös paremmat tulokset harjoittelusta.

Tavoitteesi voi olla mikä tahansa – olipa se sitten kiinteytyminen, lihasten kasvatus, paremman kunnon saavuttaminen tai halu kohentaa ulkoista olemusta.

Meidän personal trainerit auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaalla ja järjestelmällisellä harjoitusohjelmalla.

Yhteistyössä heidän kanssaan pystyt treenaamaan juuri sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla ja etenemään omaan tahtiisi.

Löydä ilo kuntosaliharrastuksesta

Kun aloitat kuntosaliharjoittelun Vocatumilla, saat enemmän kuin vain kuntosaliohjelman – saat myös pysyvän motivaation ja inspiraation jatkaa harjoittelua.

Personal trainerimme kannustavat sinua aina, kun tavoittelet uusia saavutuksia ja auttavat sinua pysymään motivoituneena myös vaikeina hetkinä.

He luovat kannustavan ja mukaansatempaavan ilmapiirin, jossa voit nauttia harjoittelusta ja saavuttaa tuloksia.

Vocatumilla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, teetkö asiat oikein tai viedäänkö motivaatiosi vaikeilla liikkeillä.

Meidän kanssamme opit harjoittelemaan oikein ja saat siitä tavan nopeammin kuin ehkä uskotkaan.

Kun tulee aika tehdä seuraava askel kuntosaliharjoittelussa, me olemme täällä sinua varten auttamassa ja tukemassa sinua matkallasi kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai varata ilmaisen tutustumiskäynnin kuntosalille? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse jokin näistä