Kuntosali Oulu, Pirkkala, Tampere, Kempele.
artikkelit

Laadukasta kuntoilua ja hyvinvointia

Kuntosaliharjoittelun alkuperäinen idea

Monille suomalaisille terveys ja hyvinvointi ovat tärkeitä elämään liittyviä arvoja. Liikunnan merkitys terveydelle ja hyvinvoinnille on kiistaton, ja kuntosalilla treenaaminen on erinomainen tapa kehon ja mielen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Laadukkaan kuntosalin ja personal trainer palvelun tarjoava Vocatum-kuntosali on vastaus kaikkien hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden tarpeisiin.

Vocatum on kuntosaliketju, jolla on kokemusta ja asiantuntemusta alalta. Kuntosalivälineiden laatu ja monipuolisuus sekä siisteys ovat etusijalla, jossa jäsenet voivat nauttia treenaamisesta ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa, rauhallisella salilla.

Kuntosalia ei ole suunniteltu vain konkareille, vaan myös aloittelijat saavat helposti otteen kuntosaliharjoittelusta Vocatumin tarjoaman palvelun ansiosta.

Aloita kuntosaliharjoittelu oikein ja tehokkaasti

Haluatko aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta et tiedä mistä aloittaa tai miten liikkeet suoritetaan oikein? Vocatumin kuntosali tarjoaa kattavan opastuksen liiketekniikoihin ja laatii jäsenille henkilökohtaisen ja tehokkaan kuntosaliohjelman.

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma

Personal trainerimme auttavat sinua luomaan realistisen ja saavutettavan tavoitteen, jonka avulla pysyt motivoituneena. Personal trainer myös opastaa sinut oikeaan tekniikkaan, jotta vältät loukkaantumisia ja saat parhaan mahdollisen hyödyn harjoittelusta.

Haluatko aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta et tiedä mistä aloittaa tai miten liikkeet suoritetaan oikein? Vocatumin kuntosali tarjoaa kattavan opastuksen liiketekniikoihin ja laatii jäsenille henkilökohtaisen ja tehokkaan kuntosaliohjelman.

Aloita laitteilla

Aloita kuntosaliharjoittelu laitteilla, jotta opit oikean tekniikan ja vältyt loukkaantumisilta. Laitteiden avulla voit keskittyä liikkeeseen ja harjoittaa lihaksia oikein.

Personal trainerin apu on tarpeen

Personal trainerin apu on tarpeen, jotta opit oikean tekniikan ja voit aloittaa kuntosaliharjoittelun turvallisesti. Personal trainer auttaa sinua myös laatimaan henkilökohtaisen kuntosaliohjelman, joka sopii juuri sinulle.

Suomessa personal trainereiden keskihinta on 83 € tunnilta, mutta nykyaikaisella kuntosalilla personal trainer -palvelut kuuluvat yleensä kuntosalin jäsenmaksuun. Aloittelijan tai henkilön, joka haluaa aidosti kehittää hyvinvointiaan pitkälläkin aikavälillä, ei kannata ajatella muunlaisia vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai varata ilmaisen tutustumiskäynnin kuntosalille? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse jokin näistä