Vocatum kuntosali.
artikkelit

Vocatumin liikevaihto kasvoi asiakasuskollisuuden paranemisen myötä

Vocatum liikevaihto kasvoi asiakasuskollisuuden paranemisen myötä

Vocatumin viime vuosi oli erittäin onnistunut. Liikevaihto kasvoi lähes 20 prosenttia edellisestä vuodesta, ja asiakasuskollisuus parani merkittävästi. Uusille toimipaikoille vihreää valoa.

“Olemme erittäin tyytyväisiä viime vuoteen. Kasvu oli hyvää, varsinkin kun otetaan huomioon, että jo edellinen vuosi oli ennätysvuotemme, emmekä avanneet uutta salia. Kehitys on merkittävää, vaikka olemme jo saavuttaneet vahvan jalansijan markkinoilla. Henkilökunta on tehnyt hyvää työtä”, sanoo Vocatumin toimitusjohtaja Jyrki Kolmonen.

Vocatumin asiakasuskollisuus on ollut vahvaa läpi historian. Viime vuonna asiakasuskollisuus parani uuden strategian myötä vielä entisestään. Yhtiön tavoitteena on, että asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluihin ja haluavat jatkaa asiakkaina mahdollisimman pitkään.

“Panostamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyteen. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat, että heistä välitetään ja he saavat meiltä hyvää palvelua sekä etenkin, että heillä on mahdollisuus kehittää omaa hyvinvointiaan”, Kolmonen sanoo.

Vocatum on tehnyt asiakastyytyväisyyden parantamiseen muun muassa seuraavia toimenpiteitä:

  • Henkilökunnalle on tarjottu täsmäkoulutusta tueksi.
  • Asiakkailta on kerätty palautetta, jota on hyödynnetty palveluiden kehittämisessä.
  • Palveluita on kehitetty vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

“Uskomme, että hyvä asiakaspalvelu ja asiakkaan ihmisläheinen kohtaaminen on meidän kilpailuvaltti. Haluamme, että asiakkaat kokevat, että heistä välitetään ihmisenä ja että he saavat meillä vastinetta rahoilleen ja ennenkaikkea parannettua terveyttään”, Kolmonen sanoo.

Vocatum odottaa myös hyvää ja positiivista kehitystä vuodelle 2024. Yhtiö jatkaa asiakastyytyväisyyden parantamiseen panostamista sekä kehittää ja mittaa strategiansa mukaisesti edelleen asiakastyytyväisyyden prosesseja.

Lisäksi kartoitamme uusille saleille toimitiloja, erityisesti sijainteja, jotka ovat helposti saavutettavissa ja jotka tarjoavat riittävästi, hyvää treenitilaa asiakkaille. Uusien salien avaaminen on tärkeä osa etenkin lähivuosien kasvustrategiaamme.

Kolmonen kertoo, että yhtiö on jo aloittanut uusien toimitilojen kartoittamisen. Yhtiö kartoittaa uusia toimitiloja huolella, jotka taatusti vastaavat tarpeitamme, joten uusien toimitilojen löytäminen ei ole pakonomaista. Olemme vuokranantajille luotettava ja vakaa yhteistyökumppani, joten odotamme näitä asioita myös vuokranantajilta.

“Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaat puitteet harjoitteluun. Uusien salien avaaminen on tärkeä osa tulevaisuuden kasvustrategiaamme, sillä se mahdollistaa meille keinon tavoittaa uusia asiakkaita ja palvella nykyisiä asiakkaitamme entistä paremmin”, Kolmonen sanoo.

Vocatumilla on kuntosalit Kempeleessä, Oulun Kynsilehdossa sekä Pirkkalassa.

Lisätietoja:

Jyrki Kolmonen, toimitusjohtaja, etunimi.sukunimi@vocatum.fi tai puh. 040 961 4147

Jukka-Pekka Kolmonen, hallituksen puheenjohtaja, etunimi.sukunimi@vocatum.fi tai puh. 040 718 1519

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai varata ilmaisen tutustumiskäynnin kuntosalille? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse jokin näistä