Vocatum kuntosali.
artikkelit

Vocatumin hallitukseen muutoksia – Joona Kolmonen tuo uudenajan johtamista

Vocatumin hallitukseen muutoksia – Joona Kolmonen tuo uudenajan johtamista

Vocatumin hallitukseen on tehty muutoksia. Joona Kolmonen on nimetty hallituksen jäseneksi. Hän on aloittanut tehtävässään 4.10.2023. Joona on tehnyt personal trainerin töitä Vocatumille vuosina 2009-2012. Tämän jälkeen hän on keskittynyt autokauppaan ja edennyt mm. pörssiyhtiössä, nykyisen työnantajan palveluksessa merkittävään asemaan.

Uskomme, että Joona pystyy edistämään hallituksen jäsenenä Vocatumille uudenajan johtamista ja tuomaan monenlaisia ideoita, jotka auttavat yrityksen kehityksessä.

“Olemme erittäin innoissaan, että saimme Joonan mukaan hallituksen jäseneksi”, sanoo Vocatumin toimitusjohtaja Jyrki Kolmonen. “Hänellä on vahva osaaminen asiakaspalvelusta ja myynnistä, ja hänellä on myös menestyksekästä kokemusta päätöksenteosta. Uskomme, että Joona voi tuoda arvokasta näkemystä hallituksen työskentelyyn.”

Samalla Jukka-Pekka Kolmonen siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi Seppo Tahkolan tilalle, Seppo ei jatka yhtiön hallituksessa. Yhteistyö Sepon kanssa jatkuu kuitenkin muissa merkeissä.

“Olemme kiitollisia Sepolle ajasta Vocatumilla”, Jyrki sanoo. “Seppo tarjosi meille opettavaisen matkan yrityselämän vahvan kokemuksensa vuoksi. Muutos on luonnollinen vaihe yrityksen kehityksessä.”

Jukka-Pekka on toiminut Vocatumin hallituksessa vuodesta 2015 alkaen. Lisäksi hän on toiminut Vocatumin toimitusjohtajana vuosina 2016-2022.

“Jukka-Pekka on tehnyt arvokasta työtä Vocatumin hyväksi jo usean vuoden ajan”, Jyrki sanoo. “Hänellä on vahva kokemus liiketoiminnasta ja hän on sitoutunut tekemään Vocatumista ihmisläheisen kuntosalin kaikilla mittareilla. Hän on sitoutunut vahvasti yrityksen menestykseen, hyvän asiakaspalvelun kautta.”

Muutoksella on tarkoitus saada yhtiön päätöksenteko ketterämmäksi ja pienenä yhtiönä haluamme olla helposti lähestyttävä, avoin sekä erinomaiseen asiakaspalveluun panostava yhtiö. Uskomme, että muutoksella saamme yhtiöstä entistä perheyhtiömäisemmän, joka pohjaa vahvaan luottamukseen. Kaikki hallituksen jäsenet ovat keskenään veljeksiä.

“Olemme innoissamme muutoksesta”, Jyrki sanoo. “Uskomme, että muutos vahvistaa Vocatumin asemaa markkinoilla.”

Lisätietoja:

Jyrki Kolmonen, toimitusjohtaja, Vocatum Oy, puh. 040 961 4147

Jukka-Pekka Kolmonen, hallituksen puheenjohtaja, Vocatum Oy, puh. 040 718 1519

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai varata ilmaisen tutustumiskäynnin kuntosalille? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse jokin näistä